Ons team

Bjoke Knoop-Bergsma

ErfrechtMeester – eigenaar​

Enthousiast, persoonlijk betrokken en deskundig: zo oefen ik mijn vak uit als ErfrechtMeester, kandidaat-notaris, vereffenaar, executeur of estate planner.

Ik heb ruime ervaring vanuit het notariaat in het afwikkelen van nalatenschappen en advisering over testamenten, samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden. Ook houd ik me bezig met advisering rond het besparen van erf- en schenkbelasting. Met diverse vakinhoudelijke cursussen en opleidingen heb ik me na mijn studie notarieel recht verder verdiept in het erfrecht en estate planning. Ik ben als (Levens)executeur aangesloten bij de Novex en gecertificeerd lid (SCE),  Voorts ben ik als estate planner aangesloten bij het Register Estate Planners.

Naast mijn deskundige en gedegen aanpak wil ik graag persoonlijk en toegankelijk zijn. Cliënten kunnen op mij rekenen: ik luister oprecht naar hun wensen en zoek altijd naar de best mogelijke oplossing.

Marianne Zandbergen

ErfrechtMeester

Toegewijd, breed georiënteerd en gedreven oefent zij haar vak uit als ErfrechtMeester en redacteur van een juridisch vaktijdschrift.

Na haar studie Notarieel Recht heeft zij als rechtsbijstandjurist en kandidaat-notaris de nodige ervaring opgedaan. Marianne bijt zich vast in elk dossier en straalt ondertussen rust en vertrouwen uit die nodig is als er veel emoties spelen bij de afwikkeling van een nalatenschap.  

Als erfrechtjurist houdt zij zich bezig met het afwikkelen van nalatenschappen bij ErfrechtMeesters.

Linda Hamer

ErfrechtMeester

Nuchter, betrokken en kundig oefent zij haar vak uit als ErfrechtMeester, notaris, plaatsvervangend raadsheer, mediator of vereffenaar. Naast haar notariskantoor en haar raadsheerschap houdt zij zich bezig met het afwikkelen van nalatenschappen als vereffenaar bij ErfrechtMeesters.

Fleur

Fleur Hofstede

Juridisch medewerker

Opgewekt, nauwkeurig en met een luisterend oor oefent zij haar vak als juridisch medewerker uit. Zij zorgt dat ieder dossier op orde is en is de rechterhand van de ErfrechtMeesters.

Dave

Dave Salomons

Algemeen medewerker

Voor allerhande zaken rekenen we bij ErfrechtMeesters op Dave. Van het verdelen van de inboedel tot bijvoorbeeld de verkoop van woning, hier staat hij de erfgenamen betrouwbaar en betrokken bij.

Onze partners

Bij de afwikkeling van nalatenschappen kan een NOVEX-lid betrokken worden als executeur, maar ook ingeschakeld worden als vereffenaar. Zij hebben een speciale leergang gevolgd.

Gecertificeerde NOVEX executeurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om op een goede wijze een nalatenschap af te wikkelen. Of om als ‘sparringpartner’ te werken met een benoemde executeur.

Een Register Estate Planner is een ervaren professional; bekwaamd in de juridische, fiscale en financiële aspecten van onder meer nalatenschapsplanning, huwelijk en scheiding en bedrijfsopvolging.

Neem contact met ons op

Westvest 149
2611AZ Delft

015-20 30 005
info@erfrechtmeesters.nl

Postbus 1041
2600BA Delft

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Copyright © 2020 Erfrechtmeesters | Design door Roestig Blond