Ons team

 

Bjoke Knoop-Bergsma | ErfrechtMeester – eigenaar

Enthousiast, persoonlijk betrokken en deskundig: zo oefen ik mijn vak uit als ErfrechtMeester, kandidaat-notaris, vereffenaar, executeur of estate planner.

Ik heb ruime ervaring vanuit het notariaat in het afwikkelen van nalatenschappen en advisering over testamenten, samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden. Ook houd ik me bezig met advisering rond het besparen van erf- en schenkbelasting. Met diverse vakinhoudelijke cursussen en opleidingen heb ik me na mijn studie notarieel recht verder verdiept in het erfrecht en estate planning. Ik ben als (Levens)executeur aangesloten bij de Novex en gecertificeerd lid (SCE),  Voorts ben ik als estate planner aangesloten bij het Register Estate Planners.

Naast mijn deskundige en gedegen aanpak wil ik graag persoonlijk en toegankelijk zijn. Cliënten kunnen op mij rekenen: ik luister oprecht naar hun wensen en zoek altijd naar de best mogelijke oplossing.

Linda Hamer | Erfrechtmeester

Nuchter, betrokken en kundig oefent zij haar vak uit als ErfrechtMeester, notaris, plaatsvervangend raadsheer, mediator of vereffenaar.
Naast haar notariskantoor en haar raadsheerschap houdt zij zich bezig met het afwikkelen van nalatenschappen als vereffenaar bij ErfrechtMeesters.

Fleur Hofstede | Juridisch medewerker

Opgewekt, nauwkeurig met een luisterend oor oefent zij haar vak als juridisch medewerker uit. Zij zorgt dat ieder dossier op orde is en is de rechterhand van de ErfrechtMeesters.

Dave Salomons | Algemeen medewerker

Voor allerhande zaken rekenen we bij ErfrechtMeesters op Dave. Van het verdelen van de inboedel tot bijvoorbeeld de verkoop van woning, hier staat hij de erfgenamen betrouwbaar en betrokken bij.


 

Onze partners:

Len de Vries-Blom | Advocaat

Specialist in erfrechtprocedures
Len heeft jarenlange ervaring als erfrechtadvocaat. Haar devies luidt: ‘Vooraf problemen voorkomen is altijd beter dan ze achteraf zien op te lossen!’. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Executeurs (NOVEX). Ze is gespecialiseerd in het afwikkelen van erfenissen. Ook voor advies over nalatenschappen kan men bij haar terecht.

Kimberly Rozema | Notarieel jurist

 Bij Drost Juten Notarissen regelt Kimberly veel notariële zaken voor ons kantoor. Op de manier zoals we zelf graag werken, snel en voor een redelijke prijs. Zo maakt zij voor ons kantoor regelmatig een verklaring van erfrecht, testament of verdelingsakte op van zeer goede kwaliteit. De notaris passeert. Voorts neemt zij een aantal zaken waar tijdens de afwezigheid van Bjoke bij haar zwangerschapsverlof. 

Saskia van Zeijl | curator, bewindvoerder, mentor

Bij Focus Financiële zorgverlening is ze voor ons de partner als het gaat om de financiële vraagstukken. Saskia heeft jarenlang in het bankwezen gewerkt en heeft derhalve ruime ervaring op diverse financiële gebieden. Voorts neemt zij een aantal zaken waar tijdens de afwezigheid van Bjoke bij haar zwangerschapsverlof.

Bij ErfrechtMeesters bundelen we onze jarenlange ervaring in de advocatuur en het notariaat. Dat resulteert in een efficiënte en oplossingsgerichte aanpak.

Een Register Estate Planner is een ervaren professional; in zijn praktijk draait het voornamelijk om de ondernemer en de vermogende particulier. Hij heeft bovendien een specialisatieopleiding in estate planning gevolgd.

Gecertificeerde NOVEX executeurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om op een goede wijze een nalatenschap af te wikkelen. Of om als ‘sparringpartner’ te werken met een benoemde executeur.

Een Register Estate Planner is een ervaren professional; bekwaamd in de juridische, fiscale en financiële aspecten van onder meer nalatenschapsplanning, huwelijk en scheiding en bedrijfsopvolging.