Ons team

 

Bjoke Knoop-Bergsma | notarieel- & erfrechtjurist

Bjoke heeft veel ervaring opgedaan in het notariaat als kandidaat-notaris. Zij is gespecialiseerd in het Erfrecht. Bjoke weet alles van het opmaken en interpreteren van testamenten naar oud en nieuw Erfrecht. Jarenlang wikkelt zij al nalatenschappen af in het notariaat. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Executeurs (NOVEX) als gecertificeerd executeur (SCE) en ze is aangesloten bij Register Estate Planners als estate planner.

 

Linda Hamer | notarieel- & erfrechtjurist

 

 

Fleur Hofstede | secretaresse / juridisch medewerkster

 

 

Eén van onze partners in de advocatuur

Len de Vries-Blom

Specialist in erfrechtprocedures
Len heeft jarenlange ervaring als erfrechtadvocaat. Haar devies luidt: ‘Vooraf problemen voorkomen is altijd beter dan ze achteraf zien op te lossen!’. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Executeurs (NOVEX). Ze is gespecialiseerd in het afwikkelen van erfenissen. Ook voor advies over nalatenschappen kan men bij haar terecht.

Bij ErfrechtMeesters bundelen we onze jarenlange ervaring in de advocatuur en het notariaat. Dat resulteert in een efficiënte en oplossingsgerichte aanpak.

Een Register Estate Planner is een ervaren professional; in zijn praktijk draait het voornamelijk om de ondernemer en de vermogende particulier. Hij heeft bovendien een specialisatieopleiding in estate planning gevolgd.

Gecertificeerde NOVEX executeurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om op een goede wijze een nalatenschap af te wikkelen. Of om als ‘sparringpartner’ te werken met een benoemde executeur.

Een Register Estate Planner is een ervaren professional; bekwaamd in de juridische, fiscale en financiële aspecten van onder meer nalatenschapsplanning, huwelijk en scheiding en bedrijfsopvolging.